dilluns, 12 d’octubre del 2009

Un començament molt femení

Ja fa un parell d'anys que les dones ens vam disposar a jugar el partit de futbol solteres contra casades, però aquest any ha estat una mica diferent. Per començar, se'l va batejar com I Torneig Pilar Gázquez, per commemorar que va ser la primera i única dona casada que va jugar el primer partit solteres vs casades el 2007 i, a més a més, va guanyar.

L'il·lusió de les "casades" les va portar a entrenar-se intensament uns dies abans del partit i, fins i tot, van aconseguir tenir un gran entrenador, el Joan Fortuny. Les instantànies de l'entrenament mostren el gran treball que, malauradament, no es va veure al camp.









El partit va estat molt disputat i fins a l'últim moment no es va acabar l'emoció, com si d'un partit del nàstic es tractes. Les solteres van començar amb força acabant la primera part amb un 2-0. A la mitja part, el Joan Fortuny va animar les casades i aquestes van aconseguir remuntar el partit. Semblava que el solteres vs casades tenia que acabar en empat 2-2, però l'última jugada va donar la victòria a les solteres.


Final del partit: SOLTERES 3 - CASADES 2



EQUIP SOLTERES


















EQUIP CASADES

















Cal remarcar que aquestes fotos són de moments abans de començar el partit i no hi surten totes les participants, en un altre ocasió ja ensenyarem les que vam fer després del partit, les quals no tenen desperdici.

4 comentaris:

  1. volem les fotus jaaaaaaa!

    jajaja

    ens ho vam passar d'allò més bé, hem de repetir!!

    petunets maquetes!

    ResponElimina
  2. ja està arreglat, ara tothom pot deixar el seu comentari

    ResponElimina
  3. i les fotos del castell de dones?

    ResponElimina
  4. M'agrada la foto de dalt de tot!!!

    Mireieta

    ResponElimina