dilluns, 2 de novembre del 2009

CHESTNUTS PARTY ...

Divendres passat, a la colla no només es van coure castanyes. Molts del que hi erem ens vam emportar cap a casa un record de bon rollo i ganes de passar-s'ho bé.

Tot va sortir bastant rodat. Un dels primers en arribar a la colla va ser el Siscu cap a les voltes de 6 (sense tenir en compte que quan vaig arribar, el Bigotes dormia al bar...). Vam anar a buscar el camping-gas amb ruta turística inclosa, gràcies siscu. Una estona després la Maria va treure el nas per la colla per fer paperines entre altres coses. Cap a les 7 van arribar la Pili i la Laurita, per a tallar castanyes i preparar pa amb tomàquet. A partir d'aquest moment va començar a arribar gent i vam coure les castanyes (amb la gran intervenció de la pessebrista més famosa). Sopar i riure; riure molt.
Una petita sorpresa va ser el nomenament de la PUBILLA 2009 (castanyada-xiquetes matalasseres). Les dones havien de posar el seu tiquet a la "temuda" urna (algunes ho van fer i altres no, TT) i segons els estatus de les xiquetes matalasseres, és a dir, amb una mica de sort, una mà normal i una mà innocent va sortir com a Pubilla: La Mònica.
La Primera Pubilla Matalassera (i Presidenta) no ens va obsequiar amb gaires paraules però el moment va ser brutal. Però des d'aquí cal dir-li que durant el seu regnat ha de complir una serie de punts:
 • Ha d'anar a totes les actuacions, assaigs normals (dimarts, dijous i divendres) i assaigs especials que queden des d'aquest moment fins que s'acabi l'any.
 • Ha de ser puntual en tots els actes que programi la colla.
 • Ha de lluir la banda de Pubilla en tot moment en que es trobi al local, inclosa la visita al pesebre i en l'activitat de la carmanyola ratllada.
 • Ha d'acomidar-se de l'any amb la Banda posada.
 • ... (s'accepten suggerencies)...

Després d'aquest gran moment, tocava una mica de singstar però per problemes de so no va poder ser, bé ja el farem un altre dia.

La festa va durar una estoneta més, el bon rollo era evident i això ens va portar a pensar en properes activitats. Així que DONES Matalasseres estigueu atentes.

Gràcies a tots els que vau venir perquè això és un pas endavant per fer la colla una mica més gran.

5 comentaris:

 1. Entre castanya i castanya (peró sense el porronet de mistela ), ens ho varem pasar pipa .
  Anims XIQUETAS que nomes ha estat la primera de moltes...... (esperem).
  Per a quan la propera...?.
  Fins aviat!!!!!.
  J.FORTUNY

  ResponElimina
 2. Molt bo.
  Tranquils, que jo fare que cumpla amb les seves obligacions del carrec.

  Riurem......


  El marit de la Pubilla

  ResponElimina
 3. ENTRE CASTANYA I CASTANYA, EH???

  UNA ABRAÇADA

  ResponElimina
 4. Tranquils.
  La primera activitat, l'Assamblea.
  No hi faltaré.

  La Pubilla.

  ResponElimina
 5. jajaja ai pubilla, així que t'ha agradat??!


  LA cap de colla (uiix)

  ResponElimina