dimarts, 2 de novembre del 2010


Paperina, paperina!

M'agradaria començar agraint a tots aquells que han contribuït d'una manera o altre per a què la II Castanyada Xiquetes Matalasseres fos tot un èxit; gairebé hem duplicat l’assistència de l’any passat (80 persones) per això no vull oblidar-me a ningú (a veure si ho aconsegueixo): en primer lloc, al Vicenç Laiz i als seus builders de bidons (el Gabarrón i el Paco), als incondicionals de “a les 5 al local” que van ajudar des del moment 0: els Sánchez, els Nadal Miralles, el Gómez, els Ferrándiz, els Mallafré, els Úbeda... ahh! El 6Q i l’Encarna, i el TRIO DE ORO la Conxita, la Luisa, la Aurora,... després, els Coll (papis de l'Alba), la Cristina (mami de l'Izan) entre d'altres, com també futures camises com l'Eli i el Rafa...i molts, molts castellers més.

Però el millor va arribar allò de les 8:30 quan tot era a punt.

Tothom que hi era participava amb qualsevol detall fent seva la festa. Aquesta GERMANOR és quelcom que dóna sentit a la dedicació d’uns quants. El mal regust de boca del dia anterior l’ha esvaït UN PATI QUE TÉ GANES DE COLLA I DE FESTA SANA PER A TOTES LES EDATS, que només busca passar una estona de catxondeyu del bo.

Després de sopar i riure molt es va tornar a escollir la Pubilla 2010, fruit del vot a les urnes de les xiquetes matalasseres….i no va ser tongo… però va sortir nomenada la MONTSE RULL!! Si l’any passat les paraules van ser escasses, aquest any es nota que estem en CRISIS!!! Montse durant el teu regnat has de complir una sèrie de punts:
• Anar a totes les actuacions, i assaigs dels divendres restants de la temporada.
• Ser puntual en tots els actes que programi la colla.
• Lluir la banda de Pubilla en tot moment al local.
• Acomidar-se de l'any amb la Banda posada.

Després del super sofocón Rull ens vam desfogar amb una mica de SingStar, aquest any sí!! Amb uns CLARS VENCEDORS MASCULINS als qui podreu veure en tota la seva eufòria al Facebook de l’Antoni Coll.
Només per acabar… el 6Q va quedar planxat a la porta del local, estava mort però satisfet. Gràcies.
Janet Fortuny

3 comentaris:

 1. va estar d'allo molt be, ara toca pensar en la proxima nenes, sera la tant comentada bicicletada el 13 de novembre??

  ResponElimina
 2. va estar molt be!!!! s'ha millorat respecte l'ay anterior!! ens hauriem de plantejar que aquelles brases ens podrien servir per fer un calçotada !!! que us sembla?!

  aaa janet.. jo no firmaria els post!

  tutis

  ResponElimina
 3. Yo en mitad del éxtasis conseguido con el Sing Star, cogería las brasas, las extendería en el suelo del local como hacen en San Pedro Manrique (Soria) y pasar caminando por encima de ellas. Lo de la calçotada también está bien.

  Javi Monzón.

  ResponElimina